Porți deschise

Porți deschise

15 - 17 Iunie, 2018

Detalii

De ce facem asta?

Pentru că ne dorim cu pasiune ca Numele Domnului să fie glorificat în orice context evanghelic atât în România, cât şi în alte ţări. De aceea, vrem să împărtăşim cu tine atât viziunea Harvest, strategia şi experienţa noastră, cât şi eşecurile noastre, în căutarea unui model vertical, relevant şi biblic pentru contextul evanghelic românesc și european.
Credem că dincolo de orizontalitatea impusă de preferinţele noastre eclesiale sau doctrinare, fiecare biserică ar trebui să se redirecţioneze pe verticală şi astfel să se întoarcă scopul fundamental pentru care a fost creată – glorificarea lui Dumnezeu. Vino să vezi inima unei astfel de biserici verticale puse în practică și focalizată pe o singură viziune: glorificarea lui Dumnezeu prin împlinirea Marii Trimiteri – facerea de ucenici (Matei 28:19-20).

Pe cine aşteptăm?

Harvest Arad îşi deschide porţile pentru cei ce simt CHEMAREA de a-L sluji pe Cristos cu impact, pasiune şi relevanță, fie într-o lucrare nouă de plantare de biserică sau într-o lucrare de revitalizare și tranziție a bisericii actuale aflate în stagnare sau regres într-una vie și relevantă generației în care ne-a chemat Dumnezeu să Îl slujim.

Dacă eşti proaspăt absolvent al unei şcoli teologice sau ai câțiva ani de slujire la activ, dacă eşti dedicat să-L glorifici din toată inima pe Dumnezeu, asumându-ţi costul de a renunţa la tradiţii, obstacole eclesiale sau apatie spirituală, vino să plantăm biserici verticale, vii, intenţionat orientate înspre câştigarea sufletelor pentru Cristos !

Ce aşteptăm de la tine?

Anunţă-ne din timp despre intenţia ta de a participa la acest eveniment şi vino cu o inimă deschisă! Cerinţa noastră e să stai pentru toată perioada – de vineri seara, ora 17:00, până duminică la ora 14:00. Costul evenimentului este de 30 RON / persoană. Noi vom încerca să-ţi asigurăm cazarea şi masa pentru perioada evenimentului (în familii). Dacă dorești să te cazezi în alt loc, informează-ne printr-un mesaj. Dacă ai întrebări, fii liber şi adresează-le la info@harvestarad.ro sau la telefon 0751 264 570 (Răzvan Mihalcea) şi vom încerca cu drag să-ţi răspundem și să-ți fim de folos.