Echipa

Cristian Barbosu

Pastor senior

Cristian Barbosu

Pastor senior

Cristian Barbosu este pastorul senior al Bisericii Harvest Arad, responsabil cu viziunea, predicarea și reprezentarea. Absolvent al Moody Bible Institute (BA), Dallas Theological Seminary (ThM) si Trinity International University (PhD), Cristian este și autor, vorbitor în conferințe și emisiuni radio și TV. El este fondatorul și liderul Vertical Church Europe, o mișcare de plantare și revitalizare a bisericilor. Căsătorit cu Anne, au împreună 3 fete și o nepoțică. Cristi este un pasionat al muntelui, filmelor și mâncărurilor ciudate.

cristian.barbosu@harvestarad.ro

Raul Todinca

Pastor cu ucenicizarea

Raul Todinca

Pastor cu ucenicizarea

Pastorul Raul este responsabil cu ucenicizarea și lucrarea de grupuri mici în Biserica Harvest Arad, fiind implicat activ în lucrarea pastorală de 23 de ani. Este absolvent al Univeristății Emanuel din Oradea și de curând și-a finalizat studiile doctorale (DMin) tot în domeniul ucenicizării creștine. Este căsătorit cu Dana de 24 de ani și împreună au doi copii, Elias de 16 ani și Zara de 12 ani. Raul este pasionat de istorie, condus, grădinărit și călătorii.

raul.todinca@harvestarad.ro

Marcel Opriș

Pastor responsabil cu lucrarea pastorală

Marcel Opriș

Pastor responsabil cu lucrarea pastorală

Marcel este pastorul responsabil cu lucrarea pastorală a bisericii. A absolvit Institutul Teologic Penticostal București și master în consiliere și asistență socială (UVT Timișoara). Este implicat în mai multe lucrări: grija pastorală, predicare, conectare și integrare, consiliere, rugăciune. Este căsătorit cu Neliana și are două fete căsătorite. Pasiunea lui sunt cărțile și călătoriile.

marcel.opris@harvestarad.ro

Doru Hriscu

Coordonator Vertical Church Europe

Doru Hriscu

Coordonator Vertical Church Europe

Doru Hriscu a absolvit Facultatea de Teologie Penticostală din cadrul Universității Aurel Vlaicu, Arad, a plantat Biserica Harvest Târgu Mureș în 2016, iar în prezent este Coordonatorul Vertical Church Europe. Este pasionat de Leadership și dezvoltarea oamenilor atât spiritual, cât și practic.

doru@verticalchurch.eu

Daniel Sas

Prezbiter

Daniel Sas

Prezbiter

Daniel este căsătorit cu Simona și are un băiat. Ocupația lui este inspector asigurări. Pasiunile lui includ lucrarea de grupuri mici, calitate și credincioșie.

Cristian Aliman

Prezbiter

Cristian Aliman

Prezbiter

Cristian este casătorit cu Johanna, şi au 2 băieţi, Jeremy şi Joel. Profesează în managementul proiectelor (dezvoltare produse), iar pasiunile lui sunt închinarea şi investirea în oameni prin ucenicizare.

Ioan Brândușe

Diacon

Ioan Brândușe

Diacon

Neluțu este diacon al bisericii noastre și este implicat în pregătirea unor evenimente ca botezul și Cina Domnului, și este și lider de turmă. Ocupația lui este de proiectant inginer mecanic. Este căsătorit cu Dorina și are un băiat și o fată. Pasiunea lui este descoperirea și conectarea cu Dumnezeu în natură, în special în drumețiile montane.

Mihai Cozmiuc

Diacon \ Coordonator lucrare închinare

Mihai Cozmiuc

Diacon \ Coordonator lucrare închinare

Mihai este diacon și unul din coordonatorii lucrării de închinare a Bisericii Harvest Arad. Este licențiat în Arte, director muzical și lider de închinare din anul 2005. Este profesor de pian, cu o experiență de peste 20 de ani, pasionat să descopere și să formeze slujitori în lucrarea de închinare prin muzică. Mihai este căsătorit cu Loredana și împreună o au pe Abigail (căsătorită cu Mark Megyes). Este o persoană plină de viață, optimistă și întotdeauna cu glumele la el. Îi place să călătorească în special în locuri unde muntele întâlnește apa.

mihai.cozmiuc@harvestarad.ro

Sabin Bulzan

Prezbiter

Sabin Bulzan

Prezbiter

Sabin este căsătorit cu Paula și are un băiat și o fată. Ocupația lui este de gestionar (distribuţie). Pasiunea lui este organizarea și administrarea.

Florin Ghiață

Diacon

Florin Ghiață

Diacon

Căsătorit cu Alina , are o fată, Emilia. Ca ocupație, Florin este tîmplar. Pasiunile lui includ: pescuitul, drumețiile, meșteritul.

Adrian Zopota

Diacon

Adrian Zopota

Diacon

Adi este diacon în Biserica Harvest Arad și lider al lucrării de asimilare. Ocupația lui este cea de director comercial. Este căsătorit cu Rahela și pasiunile lui includ drumețiile, fotbalul și cititul. Fan Bayern München forever!

Marius Cîndea

Diacon

Marius Cîndea

Diacon

Marius coordonează lucrarea de caritate și cea de conectori. Ocupația lui este cea de șef de departament vânzări. Marius este căsătorit cu Raluca și au 2 copii. Pe lângă partea de socializare și comunicare, pasiunile lui mai includ călătoriile, filmele și autoturismele.

Ruben Coşarbă

Prezbiter / Coordonator executiv

Ruben Coşarbă

Prezbiter / Coordonator executiv

Ruben este pasionat de management, finanțe și relaționare. El coordonează staff-ul bisericii și sistemul de organizare, administrare și funcționare a bisericii. Împreună cu unul din pastorii bisericii, coordonează lucrarea de cateheză. Ruben are și o afacere de familie în domeniul IT / printing. Este căsătorit cu Editha și împreună au două fete, Ana și Alexandra.

executiv@harvestarad.ro

Otniel Bocșa

Coordonator echipă design

Otniel Bocșa

Coordonator echipă design

OTI e artist. Este căsătorit cu Ancu de 15 ani și au 5 copii cu vârstele între 10 ani și 3 luni. Aici în Biserica Harvest slujește ca director de creație, iar pasiunile lui includ tot ce ține de vizual, muzică, artă în general dar și aventuri montane, overlanding și mecanică auto. Printre altele, călătorește în lume documentând viața prin fotografie și film sub umbrela Future/Past.

creative@harvestarad.ro

Claudiu Păltinean

Tehnician sunet

Claudiu Păltinean

Tehnician sunet

Claudiu este căsătorit cu Iemima și au o fată și un băiat. Principalul lui hobby e munca lui.

Îi place să gătească, să călătorească și să conducă.

Cristian Jurcan

Administrator construcție

Cristian Jurcan

Administrator construcție

Cristian este administratorul construcției bisericii. Este căsătorit cu Alina și împreună au un băiat și o fată. Este pasionat de munți, călătorii și tenis de masă.

Andreea Mihai

Coordonator lucrare cu copiii

Andreea Mihai

Coordonator lucrare cu copiii

Andreea este coordonatoarea lucrării cu copiii, împreună cu soțul ei, Marius, și manager al Grădiniței Harvest. Este pasionată de dezvoltarea copiilor, atât din punct de vedere academic, cât și social, emoțional și spiritual. Acesta este motivul pentru care lucrează de peste 20 de ani cu copiii, iar în prezent e înconjurată zi de zi de ei în grădinița privată pe care o deține. Împreună cu Marius au doi copii, pe Daria și Marcus.

kids@harvestarad.ro

Anne Barbosu

Coordonator lucrare consiliere

Anne Barbosu

Coordonator lucrare consiliere

Anne este coordonator al lucrării de consiliere biblică din Biserica Harvest Arad. Cu studii în psihologie, teologie și Master în Consiliere Biblică, eliberată de perfecționism prin puterea Duhului, Anne este mama a 3 fete și încântată de noul rol de bunică. Ea este pasionată de lemn vechi și renovarea vechiturilor.

anne.barbosu@harvestarad.ro

Fiona Bocşa

Coordonator lucrare închinare

Fiona Bocşa

Coordonator lucrare închinare

Fiona este unul din coordonatorii lucrării de închinare a Bisericii Harvest Arad și face parte din echipa VCE Închinare. A terminat facultatea de muzică și închinare la Liberty University cu focalizare în studii biblice și vocale. Slujește ca lider de închinare de 10 ani și e pasionată de Biserica lui Cristos. Fiona este căsătorită cu Admin și împreună au o fetiță, Ana Lumina.

fiona.bocsa@harvestarad.ro

Admin Bocșa

Coordonator lucrare închinare / Director Muzical

Admin Bocșa

Coordonator lucrare închinare / Director Muzical

Admin este unul din coordonatorii lucrării de închinare a Bisericii Harvest Arad și director muzical. A terminat facultatea de Project Management si Antreprenoriat la Liberty University și pe parcursul studiilor a facut parte din trupa Liberty Workship Collective, cântând alături de diverse trupe și artiști. Este implicat și în conducerea de închinare Vertical Church Europe și în Creation House. Admin este căsătorit cu Fiona și împreună au o fetiță pe nume Ana Lumina. Pasiunile lui sunt gătitul, mâncatul, sportul, jocurile de masă și muzica.

admin.bocsa@harvestarad.ro

Olga Duminecel

Contabilă

Olga Duminecel

Contabilă

Olga este contabilă în Biserica Harvest Arad. Slujește în lucrarea de consiliere și unde mai este nevoie. Este căsătorită cu Luci și îl au împreună pe Kaleb. Este pasionată de plimbările lungi și de aerul de munte.

contabilitate@harvestarad.ro

Silvia Dumitru

Secretară

Silvia Dumitru

Secretară

Silvia este secretara Bisericii Harvest Arad. A urmat cursul de consiliere biblică în cadrul Bisericii Harvest și 2 ani de formare în același domeniu la Centrul Areopagus din Timișoara. Slujește în lucrarea de consiliere și mentorare a surorilor. Este căsătorită cu Nicu și împreună au un băiat și o fată, ambii căsătoriți. Este pasionată de citit, condusul o relaxează și îi place să se refugieze în natură pentru a sta în solitudine cu Dumnezeu.

secretariat@harvestarad.ro

Daniela Todinca

Coordonatoare în lucrarea cu femeile, traducere

Daniela Todinca

Coordonatoare în lucrarea cu femeile, traducere

Dana este coordonatoare în lucrarea cu femeile și a departamentului de traducere. Este implicată în lucrarea cu surorile și pasionată de mentorarea femeilor din biserică și supraveghează diverse proiecte de traducere din cadrul bisericii. Este căsătorită cu Raul din anul 2000 și împreună au 2 copii, Elias și Zara. Îi plac călătoriile, plimbările cu bicicleta și are o dragoste necondiționată pentru iepurași.

dana.todinca@harvestarad.ro

Rahela Zopota

Consilier biblic

Rahela Zopota

Consilier biblic

Ela este consilier biblic în cadrul Bisericii Harvest Arad, dobândind o experiență vastă și fiind pasionată de a însoți oamenii în procesul vindecării lor. După o carieră de 10 ani ca psiholog clinician și psihoterapeut laic, viața ei s-a intersectat cu Domnul și drumul ei s-a schimbat pentru totdeauna. A urmat cursul de consiliere biblică în cadrul Bisericii Harvest Arad și cursurile ELPIS România. Este căsătorită cu Adrian Zopota și împreună Îi slujesc cu bucurie lui Dumnezeu.

rahela.zopota@harvestarad.ro

Anca Dora Oniţa

Coordonator departament video

Anca Dora Oniţa

Coordonator departament video

Anca coordonează departamentul video al bisericii, dar și activitatea standului de resurse al bisericii. Este absolventă a Facultății de Informatică a Universității Aurel Vlaicu.

video@harvestarad.ro

Cristian Pășcuțiu

Executiv Management Organizațional

Cristian Pășcuțiu

Executiv Management Organizațional

Cristi face parte din echipa de Executiv Management Organizațional, cu precădere în lucrările de Administrativ și Creativ. Absolvent al Facultății de Administrare a Afacerilor, Cristi își desfășoară activitatea în prezent ca consultant în îmbunătățiri de procese în logistică, producție, cât și ca auditor în sănătate și siguranță în muncă. Este pasionat de munte și este un fan înfocat al echipei UTA.

cristian.pascutiu@harvestarad.ro

Nicolae Vaț

Coordonator lucrare de tineret

Nicolae Vaț

Coordonator lucrare de tineret

Nicu este coordonatorul celor trei lucrări cu tineretul ale Bisericii Harvest Arad (Puls, Trei si Connect). Absolvent al facultății de management din cadrul Universității Emanuel din Oradea și mai apoi The Southern Baptist Theological Seminary (MDiv), lucrează de peste 14 ani cu tinerii în diferite contexte. Este căsătorit cu Raluca și împreună au patru fete și doi baieți. Dă-le hamace, cărți bune și un traseu montan și vor fi fericiți.

nicu.vat@harvestarad.ro

Abigail Megyes

Lider de închinare

Abigail Megyes

Lider de închinare

Abi este lider de închinare și face parte din executivul de închinare al bisericii. Pe lângă latura artistică, ea se bucură să slujească în lucrarea cu tinerii și este studentă în cadrul facultății de inginerie a sistemelor. Este căsătorită cu Mark și e pasionată de muzică și compoziție.

abigail.megyes@harvestarad.ro

Mark Megyes

Coordonator echipa de lumini

Mark Megyes

Coordonator echipa de lumini

Mark coordonează echipa de lumini în cadrul Bisericii Harvest Arad și se ocupă de diverse sisteme tehnice în cadrul lucrării de producție. Este, de asemenea, co-fondatorul Blurr Lighting, o firmă creată cu scopul de a inspira lumea prin intermediul luminii. El este căsătorit cu Abi.

mark.megyes@harvestarad.ro

Lucas Onița

Coordonator echipa de proiecție

Lucas Onița

Coordonator echipa de proiecție

Lucas este coordonatorul echipei de proiecție și este implicat activ în lucrarea de producție a bisericii. Este co-fondator al Blurr Lighting, firmă specializată în consultață și implementarea expertizei în ceea ce înseamnă lumini și producție pentru biserici locale și internaționale. Este pasionat de outdoor și tehnologie și încearcă să găsească un echilibru între aceste două pasiuni opuse.

lucas.onita@harvestarad.ro

Samuel Biro

Coordonator echipa de producție

Samuel Biro

Coordonator echipa de producție

Sami este coordonator al producției media în Biserica Harvest Arad și este pasionat de muzică și tot ce ține de tehnic în contextul bisericii, fiind sunetist și producător muzical în diferite proiecte. Este căsătorit cu Alina si au o fetiță, Chloe. Îi place cafeaua de specialitate și să conducă.

samuel.biro@harvestarad.ro

Natanael Șuteu

Coordonator tehnic

Natanael Șuteu

Coordonator tehnic

Nati este coordonator tehnic în Biserica Harvest. Pregătirea lui profesională este în domeniul IT. Este casatorit cu Deea, iar pasiunile lui sunt calculatoarele, fotbalul, voleiul, boardgames și ieșirile în natură.

tehnic@harvestarad.ro

Marius Mihai

Coordonator Harvest Kids

Marius Mihai

Coordonator Harvest Kids

Marius Mihai este căsătorit cu Andreea și împreună sunt coordonatori ai lucrării Harvest Kids. Marius este și un bucătar desăvârșit, având o firmă de catering pentru copii (supranumit Bucătarul copiilor).

Crina Maftior

Social media specialist

Crina Maftior

Social media specialist

Crina este social media specialist cu multe studii în sfera marketingului digital. Ea este responsabilă de prezența online a Bisericii Harvest pe rețelele de socializare. Este pasionată de munte, drumeții și cărți.

social@harvestarad.ro

Teodora Blidariu

Coordonator asistent Harvest Kids

Teodora Blidariu

Coordonator asistent Harvest Kids

Teodora este asistent coordonator în lucrarea Harvest Kids, conducând departamentul administrativ și cel de resurse umane. Face parte și din echipa de consiliere a Bisericii Harvest Arad. În cadrul Bisericii Harvest, lucrează cu copiii încă de la înființarea acesteia. În viața de zi cu zi lucrează într-o școală specială ca profesor de psihopedagogie.

Vanessa Messer

Video designer

Vanessa Messer

Video designer

Vanessa este video designer în Biserica Harvest Arad. Ea a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj cu specializare în media digitală. Este o persoană creativă, pasionată de tot ce înseamnă audio-vizual.

Corneliu Fluierași

Administrator clădire

Corneliu Fluierași

Administrator clădire

Toți il cunosc după numele de LUȚU si este administratorul clădirii bisericii noastre. Este căsătorit cu Aurelia și împreună au o fica, Ioana. Pasiunea lui este sa slujească acolo unde observa ca este o nevoie.

Costel Gorgan

Responsabil întreținere clădire

Costel Gorgan

Responsabil întreținere clădire

Costel este responsabil de întreținerea clădirii bisericii. Este tata a trei copii si bunicul a trei nepoți. Este pasionat de sport și meșteșugărit.

Codruț Ivanovici

Responsabil întreținere spații verzi

Codruț Ivanovici

Responsabil întreținere spații verzi

Codruț se ocupa cu întretinerea spatiilor verzi, și are diferite responsabilitati în departamentul administrativ al bisericii noastre. Este casatorit de 17 ani cu Floare si este un fan înfocat al echipei UTA.

Floare Ivanovici

Responsabil întreținere curățenie

Floare Ivanovici

Responsabil întreținere curățenie

Floare este responsabilă cu întreținerea curățeniei în biserica noastră. Ea este căsătorită cu Codruț și este pasionată de tenisul de masă.