Tineret - Biserica Harvest Arad

De ce TR3i?

TR3i, lucrarea de tineret a bisericii noastre, este bazată pe trei idei spuse de Isus Cristos despre cum trebuie să fie ucenicii Săi.

Cuvânt

Dragoste

Roade

Cuvânt

Și a zis Iudeilor, care crezuseră în El: „Dacă rămâneți în cuvântul Meu, Sunteți într-adevăr ucenicii Mei” – Ioan 8:31

Într-o generație tânără care promovează agresiv propria interpretare despre realitate, lume și viață, noi căutăm să ne centrăm gândirea despre realitate, lume și viață în Cuvântul lui Dumnezeu. Expunem și apărăm Evanghelia lui Isus într-o generație care nu acceptă perspectiva Scripturii.

Entuziasmăm tinerii pentru înțelegerea și împlinirea Evangheliei lui Isus. Afirmăm și arătăm Cuvantul lui Dumnezeu ca punctul de referință pentru viețile tinerilor. Un ucenic autentic se închină lui Isus, iar închinarea se realizează prin centrarea în Cuvântul Domnului.

Dragoste

„Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.” – Ioan 13:35

Într-o generație tânără care diferențiază, rănește, și exclude, noi căutăm să formăm relații marcate de dragostea lui Isus. Acceptăm, integrăm, apreciem tinerii fără să acceptăm, integrăm și apreciem păcatele lor.

Căutăm și construim intenționat contexte în care tinerii să aibă relații în comunitate. Relația verticală redefinește relațiile orizontale dintre noi. Un ucenic autentic umblă cu Isus, iar umblarea se realizează în comunitatea caracterizată de dragostea Lui.

Roade

„Dacă aduceți multă roadă, prin aceasta Tatăl Meu va fi proslăvit; și voi veți fi astfel ucenicii Mei.” – Ioan 15:8

Într-o generație tânără în care doar se vorbește despre credință și religie, noi cautăm să provocăm fiecare tânăr să își trăiască credința si relația cu Dumnezeu concretă si implicată. Urmărim un creștinism „măsurabil și cuantificabil” într-o generație în care credința abia marchează teoria sau trăirea.

Provocăm la slujire în trei sfere: 1. Familie; 2. Biserică; 3. Societate – prin atitudine și acțiuni. Un ucenic autentic slujește pentru Isus, iar slujirea se realizează prin investiția concretă și personală în nevoile altora pentru Gloria Lui Dumnezeu.

Daca te afli la vârsta între 15-20 ani, te așteptăm în fiecare vineri, la ora 18:00 la biserica Harvest!

Daca nu ai mijloc de transport, microbusul Harvest te va duce exact in fata bisericii, de la Derifarm (Podgoria), la ora 17:20, iar dupa intalnire vei ajunge la 21:30 inapoi in Podgoria.

Nu te încadrezi în acea vârstă?

Avem lucrarea PULS pentru vârstele 12-14 ani, sau Grupe Mixte pentru vârstele peste 20 ani. Pentru mai multe informații, contactează-ne.