Biserica lui Dumnezeu e alcătuită din oameni diferiți, cu probleme și nevoi diferite, care caută să se apropie cu adevărat de Cristos pentru mântuirea lor și glorificarea Lui.

O biserică pasionată de Dumnezeu

La Harvest căutăm să avem o pasiune autentică pentru Dumnezeu, indiferent cine suntem, ce personalitate sau potențial avem.

Ca biserică am început drumul nostru prin anul 2004 când un grup de creștini din Arad au căutat împreună să-L glorifice pe Dumnezeu prin facerea de ucenici. După multe binecuvântări și multe dureri, chiar și o resetare totală în 2013, misiunea bisericii noastre a rămas neclintită.

Harvest Arad face parte dintr-o familie de biserici naționale și internaționale, Harvest Europe, a cărei origine a fost Harvest Bible Fellowship din Chicago, SUA. Prin intermediul platformei Harvest Europe căutăm să plantăm alte biserici în România și Europa.

Valorile noastre

Bisericile din familia Harvest au viziunea și valorile comune. Acestea sunt valorile care definesc specificul nostru.

Predicare expozitiva si aplicationala

Predicare expozitivă și aplicațională
1

Verset cu verset, capitol cu capitol, căutăm să înțelegem Cuvântul lui Dumnezeu pentru noi.

Credem că Biblia trebuie studiată în sensul plenar și în contextul ei istorico-social, dar ea trebuie aplicată într-un mod relevant și practic vieții noastre de fiecare zi.

Inchinare contemporana fara compromisuri

Închinare contemporană fără compromisuri
2

Căutăm o închinare biblică în stilul și pe înțelesul generației contemporane.

Cântecele alese sunt participative, verticale, având ca bază Biblia. Biserica e încurajată să se închine cu toată ființa, în limitele Scripturii. O mostră a închinării noastre o regăsești pe albumele echipei noastre de închinare care redau atmosfera de închinare din cadrul întâlnirilor noastre.

Focalizare pe grupuri mici

Focalizare pe grupuri mici de ucenicizare
3

Cadrul ales de Dumnezeu pentru a face ucenici este grupul mic

Mântuirea este individuală dar viața creștină este comunitară. Domnul Isus a ales grupul mic să fie laboratorul de prelucrare al ucenicilor Săi. De aceea și noi am împărțit întreaga biserică în grupuri mici. Nu suntem o biserică cu grupuri mici, ci una de grupuri mici.

Plantare de biserici
4

Vrem ca Harvest Arad să fie o biserică plantatoare de biserici.

În cadrul bisericii noastre funcționează Centrul de Pregătire pentru plantatorii de biserici în care lucrătorii noștri interacționează, instruiesc și mentorează viitorii plantatori de biserici din țară și din Europa. Ești interesat să plantezi o biserică Harvest, sau vrei o biserică Harvest în orașul tău?

Conducere prin presbiteri
5

Dumnezeu a ales să-Și conducă biserica prin presbiteri.

Presbiterii sunt cei care protejează și răspund de doctrina, direcția și disciplina bisericii. Ei sunt credincioși aleși și validați de către El în baza unei viziuni și chemări specifice. Între ei sunt și pastorii bisericii, care sub călăuzirea Duhului Sfânt iau hotărâri prin consens în cadrul echipei.

Evaluare intenționată
6

Dumnezeu este interesat în calitate și credincioșie, atât în viață cât și în lucrare.

De aceea în biserica noastră anual se stabilește o viziune specifică bazată pe călăuzirea Duhului Sfânt și în funcție de nevoile bisericii, cu obiective măsurabile care sunt evaluate intenționat și periodic în decursul anului de către presbiterii bisericii și liderii de lucrări.

Cunoaște echipa

Ne bucurăm de echipa de pastori, prezbiteri și diaconi care ne slujesc săptămână de săptămână.

Cristian Barbosu

Pastor senior

Cristian Barbosu

Pastor senior

Absolvent Moody Bible Institute, Dallas Theological Seminary și Trinity International University (doctorat), a scris câteva cărți și vorbește în conferințe naționale sau internaționale. Are o lucrare extinsă de predicare pe radio și TV. Este căsătorit cu Anne și are trei fete. Pasiunea lui sunt munții și cărțile.

cristianbarbosu@harvestarad.ro

Raul Todinca

Pastor cu ucenicizarea

Raul Todinca

Pastor cu ucenicizarea

Raul este pastorul cu ucenicizarea în biserica noastră. Absolvent al universității Emanuel din Oradea, a conceput materiale și emisiuni radio pentru tineret.

Este căsătorit cu Dana și are un băiat și o fată. Pasiunile lui includ istoria, cărțile și condusul.

raultodinca@harvestarad.ro

Marcel Opriș

Pastor responsabil cu lucrarea pastorală

Marcel Opriș

Pastor responsabil cu lucrarea pastorală

Marcel este pastorul responsabil cu lucrarea pastorală în Harvest. A absolvit Institutul Teologic Penticostal București, este căsătorit cu Neliana și are două fete. Dedicat lucrării de consiliere, rugăciune și grijă pastorală, a colaborat cu mai multe reviste creștine. Pasiunea lui sunt cărțile și călatoriile

marcelopris@harvestarad.ro
Invitatie Biserica Harvest Arad - Harvest Cafe

Ești liber weekendul acesta?

Te așteptăm în fiecare duminică de la orele 9:00 sau 11:30 (servicii identice ca format și conținut)

Dacă nu ai transport, oferim transport cu autobuz din Podgoria la ora 8:30, respectiv 11:05.