Programul Sărbătorilor Pascale la Harvest

Programul Sărbătorilor Pascale la Harvest

29 Aprilie - 02 Mai, 2021

Detalii

În această Săptămână Mare, vă chemăm la rugăciune și post și vă încurajăm să citiți toate textele din evanghelii care descriu evenimentele acestei perioade. E un timp al cercetării și introspecției personale. Fii pregătit pentru duminica învierii, când vom celebra în serviciile noastre învierea Domnului. Invită-ţi prietenii şi vino plin de bucurie să celebrezi învierea Lui şi mântuirea ta. Încearcă să vii la primul serviciu, astfel încât la al doilea să laşi loc oaspeţilor noştri.

Joia Mare – Cina Domnului

În Joia Mare, ne vom reaminti de Cina Domnului din odăița de sus, de ucenici și de Ghetsimani. Ne vom aduce aminte de trupul frânt și de sângele lui Cristos, dar și de Noul Legământ, stând și noi la Masa Domnului. Vă încurajăm să fiți prezenți pentru un timp special de închinare, rugăciune, meditație, Cuvânt și împărtășire la Cina Domnului.

Vinerea Mare

Dorim ca slujba din Vinerea Mare să fie un moment sobru, de doliu, comemorând moartea Domnului pentru noi; de aceea, vă rugăm să veniţi la biserică îmbrăcaţi în doliu şi cu o atitudine meditativă. Liniştea, reculegerea, postul și rugăciunea sunt apreciate în mod deosebit în această zi. De aceea, chemăm întreaga biserică la post și rugăciune în această Vinere Mare. Ne vom ruga și vom posti pentru noi și familiile noastre, dar și pentru biserica aceasta.

Programul Sărbătorilor Pascale la Harvest

  • Joia Mare, ora 18:00 – ne împărtăşim la Cina Domnului
  • Vinerea Mare, ora 17:00 – comemorăm moartea Domnului
  • Duminica Paştelor, ora 9:00 și 11:30 – celebrăm Învierea Domnului