Mini-turneu de închinare și evanghelizare în Moldova și Bucovina

Mini-turneu de închinare și evanghelizare în Moldova și Bucovina

29 - 31 Martie, 2024

Detalii

Te salut si ma bucur sa-ti aduc o veste buna … mai ales daca esti din Moldova si Bucovina.

Impreuna cu echipa de inchinare a bisericii Harvest, ne pregatim pentru un scurt turneu in partea de Nord-Est a tarii, intre 29-31 martie, la Botosani, Suceava, Iasi si Bacau.

In fiecare din aceste locatii ne vom inchina prin cantare, si vor fi provocati din Cuvant, spre evanghelizare, cercetare dar si imbarbatare, in special a tinerilor.

Vom aduce si resurse, carti scrise de mine, mp3 si stickuri cu serii de predici cat si cd cu albumele echipei noastre de inchinare.

Daca esti din zona sau prin zona, te asteptam pe tine, impreuna cu prietenii tai, la oricare din urmatoarele locatii:

Vineri – 29 Martie – incepand cu orele 19 la Cinema Unirea din Botosani, vo mavea o seara de inchinare si cuvant adresata tinerilor si nu numai.

Sambata – 30 Martie, intre orele 10 :00 -13 :30 voi sustine o mini-conferinta la Suceava, pe tema Surse si Solutii in Conflictul relatiilor de familie, la biserica baptista Maranata …

De aceea, daca esti casatorit de 3 luni sau de 30 de ani, sau ai de gand sa te casatoresti anul acest, o sa-ti prinda bine, indiferent din ce biserica vii – de ce nu – invita chiar si familii din afara bisericii

… in acea dupa-amiaza de 30 Martie, tot in Suceava, incepand cu orele 17, la Centrul Emaus-Impact, vom organiza o seara de inchinarea si evanghelizare pentru tineri.

Duminica – 31 Martie, incepand cu orele 10 :00, vom sluji in Iasi, la biserica Rhema, Calea Chisinaului # 132.

Duminica seara, incepand cu orele 17 la Bacau, impreuna cu o parte din echipa de inchinare, vom sluji in Biserica Baptista Betel, strasa Oituz nr 51.

Abia asteptam sa ne intalnim, sa ne inchinam si sa ne incurajam impreuna in Cristos, Domnul nostru !