Instruire Grupuri Mici

Instruire Grupuri Mici

14 Mai, 2022
9:00 - 17:00

Detalii

Prieteni dragi,

Domnul Isus Cristos NU a murit doar pentru MÂNTUIREA noastră. El a murit și a plătit un preț și pentru MATURIZAREA noastră – și anume, ca EL să ia chip în noi, spune Pavel galatenilor. Acest proces al sfințirii sau al sanctificării noastre are de-a face cu ucenicizarea, la care suntem chemați fiecare dintre noi.

Aici la Harvest avem convingerea că ucenicizarea se întâmplă cel mai eficient și biblic, prin grupurile mici de casă, unde suntem în părtășie unii cu alții, ne încurajăm și ne învățăm, dar ne și rugăm și mijlocim unii pentru alții, și nu în ultimul rând, veghem sincer unii asupra altora.

După un parcurs de mai bine de 17 ani, în care am avut grupuri mici de ucenicizare, am ajuns acum să avem peste 900 de credincioși în aceste grupuri de casă. Ne-am înbunătățit metodele și sistemul de lucru, dar am și învățat din mai multe greșeli.

Vă invităm la instruirea despre lucrarea de grupuri mici din 14 Mai, unde vom putea să vă împărtășim experiența noastră, dar și să vă explicăm și strategia de lucru, cât și resursele pe care noi aici le folosim.

Vom căuta să răspundem la întrebări cum ar fi:

De ce este nevoie de o lucrare de grupuri mici în Biserici?

Care ar trebui să fie elementele timpului de grup mic? Și care este baza biblică pentru aceste practici?

Cum să ne creștem liderii de grup și ce materiale să folosim?

Nu știu cum arată această lucrare în slujirea ta, sau poate e doar în inima ta la acest moment, dar te invit împreună cu echipa din Biserica ta, să veniți și să aflați mai multe despre modelul practicat aici la Harvest. Instruirea aceasta va fi benefică atât pentru cei care aveți o lucrare de grupuri mici deja funcțională, cât și pentru cei care acum vă gândiți să lansați o astfel de lucrare, dar poate nu știți de unde să începeți.

Instruirea va avea loc sâmbătă, 14 Mai, când vom începe de la ora 9:00 și vom termina pe la ora 17:00. Vom parcurge 4 sesiuni, în care vom acoperi atât baza teologică și biblică, cât și modelul de lucru strategic, astfel încât lucrarea aceasta să funcționeze practic și eficient. Și evident vom avem timp și pentru întrebările voastre.

Vom lua și prânzul împreună. Dar rugămintea și condiția noastră este să rămâi pe întreaga durată a instruirii. Costul este de 150 de lei, care va acoperi printre altele materialele și masa ta de prânz.

Vino la această instruire, unde te așteptăm pregătiți dar și cu multă dragoste în Cristos – înscrie-te cât mai repede! Acesta este link-ul de înscriere: www.harvestarad.ro/instruiregrupurimici

Billy Graham spunea: Salvarea NU ne-a costat nimic, dar Ucenicizarea ne costă totul!
Cât de adevărat! Ne vedem în 14 Mai, când vom investi împreună în ucenicizare.
Fiți binecuvântați!

Raul Todinca

 

Recomandări cazare Arad

Pensiunea Almada
Link: Website
Contact : +40742 968 907

Pensiunea Roua
Link: Website
Contact: +4 0257 259 471

Pensiunea Christiana
Link: Website
Contact: +04 0257368785

Hotel Miky
Link: Website
Contact: 0357.800.889

Hotel Continental Forum –
Contact : 0372578800/ 0372578801
Link: Website

Hotel Leon
Contact: +40357100400
Link: Website

Pensiunea Leo
Contact : (0723) 336 431
Link: Website