Instruire Asimilare Londra

Instruire Asimilare Londra

21 Mai, 2022
13:00 - 18:00

Detalii

Prieteni dragi, vremurile noastre sunt vremurile primei impresii, unde prima experiență a oamenilor cu biserica poate deveni și ultima. De aceea cultura de dragoste, de welcome, acea cultură de gazdă care primește cu excelență și ospitalitate, nu pot fi opționale în bisericile noastre.

Numim această lucrare în biserica noastră lucrarea de asimilare… Poate că voi o numiți altfel… lucrare de conectare, de integrare, de welcome, lucrare de primire… e foarte bine… atât timp cât înțelegem importanța acestei lucrări…

Mă uit în Scripturi și văd că și pentru Isus a fost foarte, foarte importantă această lucrare. În Luca 9 citim că „Noroadele au mers după Isus, și Isus le-a primit bine, le vorbea despre Împărăția lui Dumnezeu și vindeca pe cei ce aveau trebuință de vindecare.”

Înainte de predicare și învățătură, înainte de slujire și vindecare, Isus în primul rând i-a primit bine pe cei ce veneau la El. De aici începe totul. Dacă azi nu îl primesc bine, ce șanse sunt ca el sau ea să mai revină la biserică?

Și despre asta vom învăța în această instruire. Vom căuta răspunsuri practice la nevoile cotidiene ale acestei lucrări. De exemplu: cum să îi primesc bine pe cei ce vin pentru prima dată? Cum să arat dragoste și pasiune în interacțiunea cu cei ce sunt sau nu sunt membrii bisericii? Cum să îmi amenajez interiorul bisericii pentru a deveni locul unde să-ți dorești să revii? Care este rolul ușierilor? Cum arată lucrarea de welcome în parcarea bisericii? De ce să ai o recepție a copiilor? Sau de ce cafenea, în holul central al bisericii?

Instruirea aceasta va avea loc sâmbătă, 21 mai. Vom începe la ora 13:00 și vom termina la ora 18:00, iar locația este Biserica Harvest Londra https://www.facebook.com/HarvestLondra/

Adresa este: Loughton Baptist Church, 92 High Rd IG10 4QU

Costul este de £20 și se va putea achita cu cardul sau cash la înscriere. Te invităm şi duminică la serviciul bisericii de la ora 17:00 (cafeneaua este deschisă de la ora 16:00)!

Înscrie-te și rezervă-ți un loc aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRQt8AVvhosiy_aNOSf0HoDekPVFs61e7eNBohr13Ql_fGTQ/viewform