Conferința Vertical 2021

Conferința Vertical 2021

23 - 25 Septembrie, 2021

Detalii

Pe câți nu cunoaștem care și-au distrus sănătatea, afectat familia și deteriorat lucrarea din cauza implicării prea mari în biserică? Care-i problema?

Am crezut că atunci când avem râvnă pentru Domnul, El ne va reînnoi puterile și suplini nevoile… De ce am sunt atunci atâți slujitori și oameni care au avut râvnă și au fost dedicați lucrării, dar care au ajuns pe tușă nu din cauza păcatului ci a implicării prea mari?

Din cauza unei probleme pe care unii, fie n-au înțeles-o îndeajuns, alții au desconsiderat-o sau pur și simplu au uitat-o – ordinea priorităților. În alte cuvinte, au ajuns să sufere făcând lucruri bune dar nu bine, bifând lucrurile urgente dar nu pe cele importante, și cheltuindu-se în lucrare risipindu-și chemarea … fiindcă nu și-au înțeles prioritățile. Au făcut tot ce le cerea lucrarea, oamenii, biserica dar nu neapărat ce se aștepta Dumnezeu de la ei.

Vrei să știi ce așteaptă Dumnezeu de la tine? Vrei să afli cum să-nveți să-ți sortezi prioritățile după cum vrea El, nu după cum simți tu sau cer alții? Vrei să înveți cum să ieși din spirala care te trage tot mai jos și te arde ca o jertfa pe altarul lucrării … dar nu al Domnului?

Te așteptăm la conferință. Prioritățile vor fi prioritatea noastră anul acesta. Da, vom avea peste 50 de ateliere și pe alte domenii (grupuri mici, asimilare, producție, consiliere, etc.) dar cele mai multe vor fi concentrate asupra ta ca lucrător și om chemat să trăiești după prioritățile Lui. Fiindcă atunci când vei știi clar care sunt prioritățile Lui și le vei urma, toate celelalte se vor așeza la locul lor.

Vino și lasă-L să-ți reseteze prioritățile.

Înscrierile pentru Conferința Vertical 2021 vor începe în data de 25 august. Urmărește website-ul nostru: https://www.conferintavertical.ro/