Anunțuri

Drumul s-a redeschis

26 noiembrie, 2017

S-a redeschis drumul înspre Vladimirescu.
Vă aşteptăm duminică la biserică de la ora 9:00 sau 11:30 .

Turul Reformei organizat de Biserica Harvest Arad

25 noiembrie, 2017

În perioada 27.11-3.12 biserica Harvest din Arad organizează un Tur al Reformei în 10 locaţii istorice ale Europei.

Turul începe în Praga unde pre-mergatorul Reformei, Jan Hus a fost ars pe rug pentru credinţa sa. Următoarea zi se va vizita Wittenberg, unde vom vizita casa lui Martin Luther şi biserica unde a bătut cele 95 de Teze, iar mai apoi în Leipzig unde vom învăţa despre Filip Melanchthon şi vom vizita casa lui JS Bach, cel mai mare compozitor al creştinătăţii. Următoarea zi vom ajunge la castelul Wartburg unde Luther a fost ascuns şi a tradus NT în limba germană, şi Worms, locul unde a înfruntat Dieta, împăratul şi reprezentanţii papei.

Vom ajunge şi în Strasbourg, unde a trăit Jean Calvin, Martin Bucer, aici vom învăţa despre contribuţia lor în Reformă cât şi a Hughenoţilor care au fost martirizaţi pentru credinţa lor. Vom ajunge şi în Ribeauville unde s-a născut Filip Spener, fondatorul Pietismului, şi apoi în Geneva pe care Calvin a transformat-o în singrul oraşul Reformat din istorie. Ultima oprire va fi în Zurich, unde Zwingli a condus Reforma şi a murit pentru convingerile lui religioase.

Grupul este de 55 de persoane, iar ghidul este Cristian Barbosu, care va susţine sesiuni de prezentare în toate aceste zile şi locuri.

Drum închis

25 noiembrie, 2017

Actualizare: am luat legătura cu lucrătorii de pe şantierul de la calea ferată, care ne-au comunicat că mâine dimineaţă (duminică), sunt şanse ca drumul să fie deschis circulaţiei. Înainte de a merge pe varianta ocolitoare, verificaţi dacă nu e deschis drumul.
Vom reveni cu amănunte dimineaţă.

În perioada 25.11.2017 ora 07:00 – 27.11.2017 ora 20:00 (sâmbătă – luni), drumul DN7, Arad – Vladimirescu, va fi închis în dreptul trecerii de cale ferată de la Real. Ruta ocolitoare este pe drumul care duce spre Horia. Înainte de a intra în localitatea Horia, se face dreapta spre Vladimirescu. În imaginea ataşată găsiţi traseul înspre biserică.

Vă aşteptăm duminică începând cu ora 9:00 sau 11:30.

Pentru prietenii noștri din Chicago

11 iunie, 2017

Fratele Cristian Barbosu va predica în Chicago în weekendul din 15/16 iulie.

  • Sâmbătă: ora 5:00 PM la Biserica Harvest din Rolling Meadows
  • Duminică: 9:00 AM Biserica Harvest din Elgin  /  11:00 AM Biserica Harvest Rolling Meadows  /  6:00 PM Biserica Penticostală Betania (Fratele Luigi Miţoi)

De asemenea, dacă eşti un prieten al lucrării noastre şi vrei să afli un update sau să sprijini lucrarea noastră, fratele Cristi va avea 2 prezentări în acest scop la biserica Harvest din Elgin – sâmbătă 15 iulie (ora 7:00 PM) şi duminică 16 iulie, la biserica Harvest din Rolling Meadows (sala Cornerstone la ora 12:45). Vor fi disponibile cărţi scrise de el şi mp3 cu serii de predici.

Nevoie urgentă de voluntari

06 iunie, 2017

Vă chemăm să fim alături de familia Iga, Adi şi Otilia.

În urma incendiului care a lovit casa lor, au rămas doar zidurile. Mulţumim celor peste 100 de persoane care s-au mobilizat luni să-i ajute. Acum au nevoie de voluntari şi noi că biserică vrem să îi ajutăm în fiecare zi. Acum e momentul cel mai critic. De aceea începând de mâine, 7 iunie, cu ora 12 puteţi veni la biserică şi noi vă vom coordona în ce să vă implicaţi. Dacă poţi, te-am ruga să ne anunţi.

Oricine vrea să ajute cu materiale de construcţii, financiar sau voluntari vă rugăm să luaţi legătura cu secretariatul bisericii, la Tel 0730503819 sau pe adresa de email: secretariat@harvestarad.ro

Picnicul s-a amânat

05 iunie, 2017

Din cauza vremii nefavorabile și din cauza situaţiei de urgenţă care a apărut, a trăznit şi a luat foc casa familiei Iga, de peste drum de biserică, haideţi să fim lângă ei ei şi să-i sprijinim.

1 2